Γερμανικεσ Εκλογεσ - Γερμανία: Δεν αλλάζει στάση το - Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .

Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Î
Î"ερμανικές εκλογές: Οι μεγάλοι from www.voria.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές. Afd (εναλλακτική για τη γερμανία):

Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .

Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους .

Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές. Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .

Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Î
Î"κέι πορνοστάρ ο 51χρονος που from www.iefimerida.gr
Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Afd (εναλλακτική για τη γερμανία):

Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές.

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές. Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το .

Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές .

Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): ΤΟ Î'ΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΤΟÎ'ΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΚÎ'ΤΙ
ΤΟ Î'ΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΤΟÎ'ΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΚÎ'ΤΙ from 3.bp.blogspot.com
Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές .

Afd (εναλλακτική για τη γερμανία):

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Όλες οι εξελίξεις για τις γερμανικές εκλογές. Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Με διαφορά 1,7% προηγείται το .

Γερμανικεσ Εκλογεσ - Î"ερμανία: Î"εν αλλάζει στάση το - Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .. Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Με όλες τις ψήφους να έχουν καταμετρηθεί από τις εφορευτικές επιτροπές, οι σοσιαλδημοκράτες (spd) και ο όλαφ σολτς είναι οι μεγάλοι νικητές . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία):